Začetek naše družinske obrti sega v leto 1990. Že od vsega začetka smo se trudili, da bi naša unikatna embalaža bila razpoznavna po svoji kakovosti. To je bil povod, da je povpraševanje po naših izdelkih naraščalo, zato smo se preselili v večje, sodobnejše ter prometno dostopnejše prostore v trg Podsreda. Poleg  družinskih članov sta zaposleni še dve osebi (skupaj 5).


Cilji podjetja:

 

Izdelovati poskušamo  vse, kar nam narekuje trend, predvsem se prilagajamo našim naročnikom, jim svetujemo in jim skušamo pomagati pri sami odločitvi, kakšna naj bi bila ta embalaža.


Darilna embalaža naj bi bila danes takšna, da jo človek čim dalj časa občuduje, da začuti sporočilo proizvajalca, da jo stežka zavrže stran oziroma da išče načine, kako bi jo dalj časa uporabljal za nove namene. Ter da ga spodbuja, da jo sam daruje drugim. V naši obrti že nekaj časa opažamo, da kultura obdarovanja iz leta v leto narašča, posebej v podjetjih, ki že uveljavljajo načrten pristop. Sicer pa podjetja za katere izdelujemo embalažo, dajejo vedno večji poudarek ravno tovrstni embalaži, saj bistveno prispeva k celotnemu vtisu.


Naš moto: dostopna cena – kvaliteta izdelave – kratek rok